ZiskejZdravi.cz

Balkánský fazolový hrnec

Fazole jsou velmi vydatné a zdravé, přesto jsou často opomíjené. Vyzkoušejte Balkánský fazolový hrnec a uvidíte, že vám zachutná a dobře zasytí. Jen je potřeba si v dnešní uspěchané době vzpomenout fazole večer namočit :-) Podávat je můžeme s celozrnným chlebem.

  • 60 Minut60 Minut
  • Ze surovin, které neobsahují lepek.bez lepku
  • bez mlékabez mléka
  • bez cukrubez cukru
  • veganvegan

Ingredience porce

Příprava receptu

Fazole přebereme od případných nečistot a přes noc namočíme. Potom dáme fazole vařit společně se saturejkou či majoránkou do měkka. Pozor aby se vám nevyvařila voda. Až fazole změknou, přidáme nakrájenou cibulku, kostičky nakrájených paprik, rajský protlak, sůl, mletou papriku rozmíchanou v troše vody. Dbáme, aby v hrnci nebylo příliš vody a pokud je to nutné lehce dohustíme třeba kukuřičným škrobem. Nakonec dosolíme a přidáme petrželku. Dobrou chuť.


Eshop - ekodrogerie, byliny, potraviny

Eshop - ekodrogerie, byliny, potraviny

Recepty - uvařte si něco dobrého

Recepty - uvařte si něco dobrého

Zásady stravování - zásady zdravého vaření

Zásady stravování - zásady zdravého vaření

Složení stravy - co má naše strava obsahovat

Složení stravy - co má naše strava obsahovat

Potraviny - základ pro každé zdravé jídlo

Potraviny - základ pro každé zdravé jídlo